Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 1

Dag 61, Levering

Levering

Vanmorgen in de stroooooomende regen de buitendieren gedaan, koud en nat. Daarna met Bart de B-keuze walnoten gekraakt. En tussen de middag kwam Pip van de Groenetakken de nieuwe voorraad eetbaar hout brengen. Berry kon ook eindelijk eens kennis met haar maken en we hebben nog een hoop nuttige informatie gekregen. 27 januari gaan we naar haar kwekerij in Twello. Dan hebben Sandra en ik de marathon gelopen en weten we of we ook een kwekerij kunnen opstarten (start-kapitaal) en dan gaan we met Pip een plan maken. Leuk en heel spannend deze nieuwe ontwikkelingen. We hebben nu ook gedroogde shii-takes van haar afgenomen eens kijken of dit ook loopt.

Post navigation

One comment on “Dag 61, Levering

  1. Nou ik kan je wel zeggen 200 gram gedroogde chitake kosten bij de spar in Libin (ardennen ) 10,99 schrok er gewoon van jo !

    Eetbaar hout ik blijf het n superidee vinden en t zou helemaal top zijn als jullie zelf zoiets op kunnen starten !!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *