Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 5

Dag 35, Dag Steen

Dag Steen

Vandaag waren Vincent, Rutger en Emiel op de Tuinderij. We hebben eerst vogellekkernijen gemaakt bij de buitenkachel. En vanmiddag hebben we stenen ingevilt, stenen een wollen jasje gegeven. Deze stenen kun je gebruiken als handenwarmertjes. Even op de verwarming of kachel leggen of een paar seconden in de magnetron. De steen houdt dan door haar wollen jas de warmte lekker lang vast. Een super leuke en rustgevende activiteit. Daarna kregen we les van Vincent in het maken van kerststerren van papier, geweldig!

Post navigation

5 comments on “Dag 35, Dag Steen

  1. Een soort steen, papier, schaar middagje dus !!
    Emiel had wel verteld over de stenen maar de kerstster was even aan ons voorbij gegaan, is ook niet zijn favoriete hobby, knippen. Het ziet er wel prachtig uit !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *