Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Dag 34, Goede Suikers

Goede Suikers

Om 9 uur stonden Sandra en ik al in onze wandeloutfit, kilometers maken. Er komt een hele drukke periode voor onze beiden bedrijven aan dus waar we langer kunnen lopen plannen we dit direct in. Berry deed de dieren dus ik kon met een gerust hart weg. We hebben 15 kilometer gelopen in een fors tempo. Mooie stukken gezien op weg naar Kesteren, plekjes waar je met de auto niet kunt komen. Op de terugweg op de markt in Lienden een heerlijke lekkernij gekocht gemaakt van honing dus zonder toegevoegde suikers. En dat is echt feest voor iemand die geen suiker mag (ik) en na zoveel kilometers iets zoets in je mond is heerlijk! Voor we naar Egmond vetrekken ook maar even langs de markt in Lienden…..

Post navigation

2 comments on “Dag 34, Goede Suikers

  1. ja als je sport moet je wel je suikers aan vullen en dan is zo,n groen blokje zoete lekkernij iets welkoms haha voor je lijf en je mind

    Body and soul Food !!

  2. He Es, kWist niet dat jij het nog niet kende. Hier in de kast staan deze heerlijke honinkjes al een tijdje. Bastiaan is er ook dol op. Vorig jaar winter heb ik ze op de markt in de Wageningen ontdekt en ze smaken heerlijk in een theetje als je verkouden bent, of gewoon als snoepje 😉 Zo zie je maar altijd nog iets leuks te ontdekken op de markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *