Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 4

Dag 33, P@k en Pl@k

P@k en Pl@k

Vanmiddag met Bernadette de nieuwe pak en plak-lijm uitgeprobeerd oooooow helemaal leuk! Dit is nog maar het begin..de theepot is ook nog niet af maar ik heb de smaak al helemaal te pakken. De balie/statafel voor de informatiemarkt is ook af, ook super! De attenties voor de markt zijn ook binnen en nog leuker dan ik bedacht had. Vanavond nog even aan de knutsel voor decoratiestukken voor de kerstmarkt van 9 december aanstaande, we zitten al op 22 kramen!

Post navigation

4 comments on “Dag 33, P@k en Pl@k

  1. Super die theepot en ik ben zo benieuwd naar de kerstmarkt. Ik kom zeker kijken en als je hulp nodig hebt hoor ik het ook graag.

    Groetjes Berna

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *