Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 7

Dag 28, Gezinsuitbreiding

Gezinsuitbreiding

Vandaag 2 foto’s! De 1e is van mama poes(geschat op 1 jaar) en de 2e van dochterlief….Gevonden, geen baasje had zich gemeld, zwaar ondervoed en onder de vlooien. Dierenasiel Zwolle heeft het gouden duo opgeknapt met hun dierenarts en op inschrijving werd er een blijvend huis gezocht. En hoe fijn!!!! Wij mochten dit huis worden, BLIJ! Dus vandaag met Bernadette naar Zwolle gereden om te zien of de klik er live ook was nou die is er en hoe! Welkom meer dan welkom. Berry en ik gaan zometeen passende namen verzinnen voor de meiden, wordt dus vervolgd.. Meneer Dirk is al aan het spelen met dochterlief en Bjorn is helemaal hyperrrr (en ik ook)

Post navigation

7 comments on “Dag 28, Gezinsuitbreiding

 1. oooooooo wat een Beauty,s Wauwsers !!
  Heerlijk lekker geen zorgenkindjes maar happy sweet jonge poezekids !!
  TOP !!!stuitert se haha ben benieuwd naar de namen voor deze Schoonheden !

 2. Wat zijn ze mooi! En liefffffff… Heel fijn dat jullie de uitverkorenen zijn. Ik heb nog een tijd naar hondjes gekeken in de asiels en het viel me toen idd op hoe respectvol en netjes het asiel in Zwolle te werk gaat, zeker met deze jonge beessies. Heel veel geluk saampjes!
  xx M&A

 3. Wat een geweldige meiden.
  Gefeliciteerd.
  Wat een bofkontjes dat ze bij jullie gekomen zijn en wat zijn jullie een bofkontjes dat jullie die lieve meisjes een huisje mogen geven.
  Heel veel knuffelplezier.
  Linda

 4. oeeeeeeeiiiieeeeee, die neem ik mee dinsdag !!!
  Wat een grote ogen heeft Silje en die oortjes van Pip…..Ben in 1 klap flieft op die 2.

 5. ik had nog even op de site van het asiel gekeken, kon het niet laten.. zo aandoenlijk, mams had goed voor haar dochtertje gezorgd. zo lief!! zeker weten dat de dames het fantastisch gaan vinden bij jullie.
  xx M

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *