Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Dag 7, Nestkastjes

Nestkastjes

Vanmorgen met Vincent en Rutger alle nestkastjes van de muren en bomen geschroefd. Het is weer de tijd voor de jaarlijkse schoonmaakbeurt. Nestjes verwijderen, goed schoonvegen en dan in een emmer kokend heet water. Op laten drogen in de herfstzon en weer terughangen of slecht bezochte kastjes een nieuwe plaats geven. Het huisje voor de roodborstjes krijgt hier een ander plekje welke dat ga ik morgen eens bekijken. Ook nog 2 struiken lavendel los geschept om te verplaatsen. Verder hebben Berry, Rutger en Vincent al palen in de grond geslagen voor de nieuwe ezelroute. De dames krijgen een looproute door de boomgaard zodat ze zelf van en naar de stal kunnen lopen.

Post navigation

2 comments on “Dag 7, Nestkastjes

  1. zo Laat het voorjaar maar beginnen de nestkastjes zijn er klaar voor !! enu ben benieuwd hoe Guus en suus hun Personal Route gaan beleven als i af is !

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.