Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Dag 5, Labelpons

Labelpons

Vanmorgen met een tuinder naar Culemborg gereden daar had ik in augustus een labelpons besteld en die was nu al binnen 🙂 Maar het was het wachten waard het is een handig apparaatje. Uit tijdschriften en mooie vellen papier ponsen we nu de leukste (cadeau)labels. Het weiland is heel erg drassig dus de ezels staan vandaag bij de stal heb ze net verwend met een winterwortel. Nikki en Nina beginnen het steeds meer naar hun zin te krijgen in de voorwei en de dames kip zijn inmiddels ook gewend aan de rennende krullendames. Vanavond vergaderen we hier met eten erbij dus ik zal eens achter de potten en pannen kruipen.

Post navigation

3 comments on “Dag 5, Labelpons

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.