Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Dag 14, Operatie Pipowagen

Operatie Pipowagen

Wat een gezelligheid deze zaterdag. Emiel, Vincent, Rutger en Bernadette kwamen helpen en hoe! Bergen werk zijn er verzet. De 4 laatste lavendelstruiken zijn los gestoken, Fase 1 van de ezellooproute heeft stroomband, brandnetels verwijderd en als hapje voor de ezels neergelegd en bosjes brandhout gemaakt. Toen naar de taartworkshop bij de Landwinkel de Culekamp ook een groot suc6! En daar spraken we Jan van Sijll die achter ons aan reed met zijn tractor om de pipowagen te verplaatsen. Eigenlijk stond dat voor morgen op het programma maar mijn motto is wat klaar is is maar klaar! Het was even spannend of het ging lukken maar met zo’n goede chauffeur kon het eigenlijk niet mis gaan, Jan bedankt!!!! Super blij ben ik want nu kunnen we de pipowagen gaan afbouwen en mag ik eindelijk mamaloe zijn haha!

Post navigation

2 comments on “Dag 14, Operatie Pipowagen

  1. ahum… das toevallig, vandaag heb ik ook een taartworkshop gedaan! foto komt nog op de blog. superleuk, die pipowagen. wat gaat Mamaloe daarmee doen?? ben helemaal niet nieuwsgierig… 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.