Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Dag 13, Spannende dag

Spannende dag

Een spannende dag want we zijn met Bjorn naar Sleeuwijk gegaan. Om te kijken of Bjorn net als zijn overleden zusje Britt ook een erfelijke hartafwijking heeft. Deze foto is op de heenweg waar Bjorn tussen ons in ligt en hier weten we nog niks en Berry en ik zijn gespannen. De terugreis verliep ontspannen want……Bjorn zijn hart is goed! Wel een ernstige oog-beschadiging en lichte artrose maar daar gaan we aan werken….Het hart klopt goed! Kan ik nu de tuin nog even in om hier en daar wat te doen…..het zonnetje schijnt zowel buiten als nu bij ons binnen!!!

Post navigation

2 comments on “Dag 13, Spannende dag

  1. Yeah!!!
    De tranen springen hier in de ogen van blijdschap!
    Wat moet dát een pak van jullie hart zijn zeg.. pfff..

    Geef Bjorn maar een hele dikke knuffel en neem er zelf ook eentje. 😉

  2. pfttt wat een geruststelling xx heerlijk voor jullie ons en de tuinders dat Bjorn nog lang mee kan draaien !!!!! je weet hoe Gypsy geboren is en die dame word in maart 7 rent het hardst het verst en springt het hoogst en trekt de snelste sprintjes !! die oogbeschadehinh is minder goed zalven en schoonhouden xxxxxxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.