Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Dag 12, Zagen

Zagen

Als we geluk hebben kunnen we van het weekeinde de pipowagen verplaatsen en daarna verder afbouwen! Maar deze dode tak uit de oude kersenboom hangt dan in de weg dus….eruit zagen. Met de hand want dat is wel zo veilig. Joey heeft zijn bicepstraining dus wel gehad vandaag. En Bernadette zorgt voor de veiligheid. De dikke tak is inmiddels vakkundig klein gemaakt door Joey, Bernadette, Bjorn en Bart en mijn hersenen gingen op hol want er kwamen allemaal leuke ideetjes boven. Vanmiddag dus al met Bernadette kerstballen gemaakt van schijfjes kersenhout. En over schijven hout gesproken we hebben vandaag een geweldige donatie gehad van mooie schijven om krukjes mee te maken, leuk!

Post navigation

2 comments on “Dag 12, Zagen

  1. Hmmm heb ook nog een leuk idee voor de takken ervan haha maar misschien moet ik die bewaren voor m,n eigen workshops Ooit hahaha !!! Heerlijk toch alles zoveel mogelijk recyclen !!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.