Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 3

Dag 11, Kerstmarktteam

Kerstmarktteam

9 December organiseren wij samen met de Landwinkel in Ingen een sfeervolle kerstmarkt. Iedereen op de tuinderij is al druk bezig met het maken van producten en recyclen is ons motto. Maar 2 kanjers wil ik wel even xtra in het zonnetje zetten zij zijn al vanaf de zomer druk met het bedenken en maken van producten, Pieter en Emiel. Vanmiddag bedachten zij dat de nog te maken producten maar eens op het werkbord geschreven moesten worden als xtra reminder! Vanmorgen hebben Bart en Joey de buitenkachel weer helemaal schoon en veilig gemaakt dus die kon vanmiddag lekker aan, heerlijk! En zoals Pieter zo mooi verwoorde: yez ik heb weer het winter-buiten-gevoel. Dus vanmiddag gelijk gestart met het smelten van vet voor de vogelproducten, leuk!

Post navigation

3 comments on “Dag 11, Kerstmarktteam

  1. iedere keer als ik hier lees word ik n beeetje jaloers let wel gezond jaloers , wat een heerlijke dieren mensen en dingen heb jij elke dag om je heen !!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.