Tuinderij Ganzert

Blog

By in Geen categorie 2

Dag 10, Kaal

Kaal

De voortuin wordt steeds kaler…Maar voor een goed doel licht en ruimte maken voor de definitieve drachtplantentuin! Vanmorgen een goede bezetting dus Gerrit en Bart hebben de 3 resterende seringen omgezaagd. Astrid en Trisha-Lynn hebben al het blad van het terras geveegd, prachtig al die herfstkleuren bij elkaar. Het plan eetbaar hout doorgesproken dus ook daarmee kan ik verder. Trisha-Lynn heeft prachtige cadeau-labels gemaakt ook al in kerst-stijl dus deze even laten showen bij de Landwinkel. Trisha-Lynn kan aan de slag want dat wordt onze 1e afnemer, leuk! Bjorn de Engelse Bulldog wilde nog een ei scoren in het kippenhok maar dat vonden de dames kip niet goed, Bjorn vluchtte snel weg van al dat gekakel. Net nog een bestelling voor een Bachbloesemklant weggebracht en nu de boerenkool wassen want staat voor vanavond op het menu.

Post navigation

2 comments on “Dag 10, Kaal

  1. Hahaha, dat koppie van Björn toen die kippen tegen hem tekeer gingen. Onbetaalbaar !! Hij is vast nog nooit zo snel een kippenhok uitgevlucht..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.